Restaurant C'est la vie "Wine & Dine"


Op 1 januari 2011 is restaurant C'est la vie "Wine & Dine" na een volledige renovatie heropend. Met een eigentijdse maar sfeervolle uitstraling en natuurlijk met het fantastische uitzicht over zee en over de waddeneilanden Texel en De Razende Bol, is het restaurant op de bovenste etage van het Grand Hotel Beatrix ondertussen al ruim 30 (!) jaar een culinair begrip in Den Helder en omstreken. Onze succesformule? Passie voor het vak en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

 

Sinds twee jaar is de leiding in de keuken in handen van chef-kok Raymond van Veen. Hij verdiende zijn sporen onder meer bij Merlet in Schoorl en het Amsterdamse Apollo Hotel. Samen met sous-chef Michael Regtop heeft hij een jong en bevlogen team neergezet, bij wie passie, kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan. In samenwerking met ons gastvrije en professionele bedieningsteam heeft dit ondertussen al tot waardevolle erkenning geleid, zoals in de Lekker 2012 (zie foto), en in de culinaire rubriek Over de Tong (klik hier voor de recensie).