Restaurant C'est la vie "Wine & Dine": culinaire en sfeervolle verwennerij


Het Grand Hotel Beatrix biedt voor een ieder wat wils: een gezellig kopje koffie in ons sfeervolle ontbijtrestaurant Brasserie Beatrice, of een fantastische culinaire ervaring in ons prachtige fine dining restaurant C'est la vie "Wine & Dine" op de bovenste etage van het hotel, met een adembenemend uitzicht over de Noordzee en Texel!

 

C'est la vie "Wine & Dine" staat regionaal bekend om haar sfeer, comfort en hoogstaande kwaliteit, en heeft verse, regionale en seizoensgebonden producten hoog in het vaandel staan. "Wine & Dine" is niet voor niets het thema van restaurant C'est la vie; naast de vele culinaire hoogstandjes kunt u bij ons ook genieten van een selectie van prachtige wijnen die de verfijnde gerechten van chef-kok Raymond van Veen perfect aanvullen. We hebben een gebalanceerde wijnkaart samengesteld, die zich kenmerkt door een ruim aanbod aan wijnen per glas en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Laat u verrassen door een bijzonder wijnarrangement waarbij onze wijnselectie de culinaire creaties van de chef niet alleen completeert, maar de totale smaakbeleving naar een hoger niveau tilt..

 

Wilt u sfeervol uit dineren, wenst u uw bruiloft bij ons te vieren of zoekt u een locatie voor een zakelijke lunch? Ons restaurant beschikt over 60 couverts (en 20 extra op het terras). We zijn 7 dagen per week van 18:00 tot 22:00 uur geopend voor het diner; tijdens de lunch zijn wij geopend van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur. Let op: huisdieren zijn in het restaurant niet toegestaan.

 

Het team van C'est la vie "Wine & Dine" heet u van harte welkom!