Wellness faciliteiten


Voor liefhebbers van ontspanning in en rond het zwembad, is de wellnessclub van het Grand Hotel Beatrix alle vier de seizoenen lang dé plek waar u de dagelijkse beslommeringen even vergeet. Hier vindt u alle ingrediënten om de stress te laten verdwijnen en de rust en balans (terug) te vinden. De wellnessclub van het Grand Hotel Beatrix biedt u de volgende gezonde faciliteiten:

Een verwarmd overdekt zwembad met comfortabele ligbedden aan de rand van het bad.

Alsmede een ontspannende sauna, die zorgt voor de ontspanning van lichaam en geest én helpt bij een goede doorbloeding. Daarnaast

een gezond Turks stoombad, goed voor het reinigen van huid en luchtwegen.

Ten slotte een squashbaan, voor de sportieve gasten. Meer informatie hierover vindt u hier. Voor onze gasten zijn extra handdoeken, (indien gewenst) natuurlijk (kostenloos) verkrijgbaar bij de receptie.

Hotelgasten maken gratis gebruik van bovenstaande faciliteiten. Er zijn douchefaciliteiten en kleedkamers aanwezig. Tijden: Het zwembad is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00 uur. De sauna, het Turks stoombad, de whirlpool en het solarium zijn op doordeweekse dagen toegankelijk van 15:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 15:00 tot 19:00 uur en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.