Squash faciliteiten


Naast het ontspannen, kunt u zich in het Grand Hotel Beatrix ook inspannen; zoekt u een manier om ook tijdens uw vakantie of zakenreis in het Grand Hotel Beatrix fit en sportief te blijven? Of wilt u na uw vergadering uw energie of wellicht uw frustratie kwijt? Probeer dan eens een fanatieke pot squashen op een van onze squashbanen!

Het zeer populaire squash wordt gespeeld door 2 spelers in een ruimte die omgeven is door 4 muren. De spelers slaan de bal om de beurt, direct of indirect (via een zijmuur) tegen de voor-muur. De bal mag de muren niet raken boven de uitlijn en onder de 'tin'. Hij die het eerst 11 punten volgens het Punt-per-Rally systeem heeft, wint de game ('best of 5')

Tekst en visualisatie hierboven vormen vanzelfsprekend slechts een verkorte versie van de spelregels. In het Grand Hotel Beatrix zijn, naast een weergave van de complete spelregels en/of een uitleg van een van onze medewerkers, tegen een kleine vergoeding, squashrackets en squashballetjes te huur. De squashbanen zijn elke dag geopend van 10:00 tot 22:00 uur voor hotelgasten en gasten van buitenaf. Een baan reserveren is gewenst, en wordt altijd aangeraden.