Bruiloften & partijen


Uw bruiloft is het belangrijkste feest van uw leven. Er moet dan ook heel wat geregeld worden voor deze grote dag. Daarom is het zo belangrijk dat u bij ons erop kan vertrouwen dat de locatie en verzorging van uw feest in uitstekende en ervaren handen zijn! Het Grand Hotel Beatrix is een officiële trouwlocatie en beschikt over prachtig ingerichte zalen en restaurants, (al dan niet met een adembenemend uitzicht over zee), geschikt voor zowel grote als kleine bruiloften.

Of u nu gaat voor een culinair huwelijksdiner in intieme kring, een sfeervol (buffet-)diner voor een grote groep, en/of een prachtige aangeklede receptie voor al uw gasten, het Grand Hotel Beatrix heeft de expertise om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk feest te maken! Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw wensen centraal staan en uw trouwdag geheel op uw ‘perfecte plaatje’ wordt afgestemd!

Wilt u uitgebreidere informatie omtrent het vieren van uw huwelijksfeest, of wenst u (een afspraak voor) een vrijblijvende offerte op maat, maak dan gebruik van onze offerte aanvraag mogelijkheid op deze website of bel ons via telefoonnummer 0223-624000. Wij verwelkomen u graag bij ons in het hotel voor een rondleiding en een persoonlijk kennismakingsgesprek!

Naast bruiloften en huwelijksfeesten, verzorgt het Grand Hotel Beatrix ook andere feesten, partijen en gelegenheden; wij hebben veel ervaring in het organiseren van verjaardagsfeesten en afscheidsrecepties voor kleine en grote groepen, maar verzorgen ook luxe high tea's en familiefeestjes. Daarnaast is het Grand Hotel Beatrix een uitstekende optie voor condoleances en/of herdenkingsbijeenkomsten.

Wenst u een persoonlijk gesprek of offerte? Klik hier of neem contact met ons op via 0223-624000.