Meetings & Events - Vergaderen in koninklijke meeting rooms


Het Grand Hotel Beatrix is een zeer geschikte locatie voor succesvol zakendoen. Voor zakendoen aan zee, eventueel in combinatie met ontspanning, vindt u hier unieke mogelijkheden. Door de flexibele indeling van onze conferentieruimtes van diverse afmetingen zijn onze zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen en doelgroepen. Of het nu gaat om een training, presentatie of vergadering van 4 tot 100 personen, het Grand Hotel Beatrix is dé toplocatie voor uw bijeenkomsten en biedt een scala aan vergaderarrangementen. Onze vergaderzalen zijn aangepast aan de hoogste eisen van comfort en qua vergaderapparatuur zijn de modernste technieken aanwezig.

Klik op de foto hierboven voor een overzicht van onze grotere, multifunctionele conferentiezalen Klik op de foto hierboven voor een overzicht van onze verschillende boardrooms en kleine zalen
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bruiloft of feest? Klik op het plaatje rechts voor een overzicht van de mogelijkheden in het Grand Hotel Beatrix. Wij hebben veel ervaring met alle soorten feesten, partijen en zelfs condoleances!

Wij realiseren ons dat iedere gast uniek is en dus ook een uniek programma moet worden aangeboden. Wij praten graag eens met u over wat het Grand Hotel Beatrix voor u als bedrijf kan betekenen. Rekening houden met uw wensen en er voor zorgen dat u zich thuis voelt, is voor ons steeds weer een uitdaging! Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u ons aanvraag formulier gebruiken. Voor een persoonlijk onderhoud zijn wij tevens te bereiken via 0223-624000.