Onze kamers


Het Grand Hotel Beatrix beschikt over 52 sfeervolle en luxe hotelkamers en suites. Alle hotelkamers zijn zeer stijlvol ingericht met een comfortabele zithoek en bureau, airconditioning, gratis draadloos internet, minibar, flatscreen LCD TV en telefoon en een gloed-nieuwe badkamer met o.a. bad/douche, toilet en föhn.

De hotelkamers zijn zowel geschikt voor één- als tweepersoons gebruik. Er is een (beperkt) aantal extra bedden en babybedjes aanwezig, waarvan er maximaal één extra op een kamer geplaatst kan worden. Het Grand Hotel Beatrix beschikt over enkele speciale familiekamers en er zijn kamers die met hun inloopdouche vooral gericht zijn op de minder validen.

Vraag onze receptionistes naar deze speciale kamers en eventuele speciale aanbiedingen, of bekijk onze prachtige arrangementen. Onderstaande tarieven zijn afhankelijk van bezetting en periode, maar altijd inclusief ontbijtbuffet en wellnessfaciliteiten en exclusief € 2,00 stadsbelasting per persoon per nacht. Kamerprijzen 2018 van het Grand Hotel Beatrix:

Eénpersoonsgebruik: Vanaf € 99,50 tot € 159,50 Reserveer direct!
Tweepersoonsgebruik:                  Vanaf € 129,50 tot € 189,50                 Reserveer direct!
Suite met zeezicht: Vanaf € 199,50 tot € 269,50 Reserveer direct!