Kerstmenu 2018 Restaurant C'est la vie 

 

Restaurant C'est la vie Kerstmenu 2018 C’est la vie “Wine & Dine”
Dinsdag 25 & Woensdag 26 december

 


Amuse de Noël


Rouleaux van wildzwijn en foie gras, met pompoen, boksoi en lotuswortel


Terrine van wintergroentes met krokante boerenkool, bospeen en kweepeer


Snoekbaars en lardo met aardappelmousseline, cantharel en zuurkoolbouillon


Proeverij van ree met knolselderij, spruitjes, pommes fondant en eigen jus


Kerstdessert van peer, stoofpeer en vanille-ijs

 

 

 


Kerstdiner C’est la vie: € 65,00 p.p.
Wijnarrangement: € 35,00 p.p.


Op dinsdag 25 december of woensdag 26 december 2018 hopen wij u te verwelkomen in restaurant
C’est la vie “Wine & Dine” van het Grand Hotel Beatrix. De inloop zal traditiegetrouw zijn
tussen 18:00 en 18:30 uur, alvorens het kerstdiner rond 18:30 uur officieel zal aanvangen.


U kunt een tafel reserveren via (tel.) 0223-624000 of via (mail) info@grandhotelbeatrix.nl
Indien we rekening moeten houden met bijzonderheden (allergieën e.d.)
laat u ons dat dan bij de reservering weten.

 

 

 

 

 


 

Kerstmenu Meatclub 2018

 

Dinsdag 25 & Woensdag 26 december

 

Voorgerecht
(geserveerd met meergranen ciabatta met kruidenboter en tonijn mayonaise)


Proeverij van zalm met Romaine sla, kappertjes, rode ui en savora mayonaise
OF
Klassieke steak tartare met Romaine sla, kwarteleitje, croutons en truffel mayonaise
OF
Romige aardpeersoep met paddenstoelen, hazelnoot en truffelolie (V)


***
Hoofdgerecht
(geserveerd met patat en mayonaise)


Gegrilde dorade met huisgemaakte pesto, pommes duchesse en gepofte tomaatjes
OF
Wild- en runderstoofpotje met donker bier, zilveruitjes en aardappel mousseline
OF
Bloemkoolsteak met beurre noisette, gepofte tomaatjes en kappertjes (V)


***
Nagerecht
Witte chocolade cheesecake met bitterkoekjes en stoofpeer-ijs

 


Kerstdiner Meatclub | 35,-

 

 

Op dinsdag 25 december of woensdag 26 december 2018
kunt u in de Meatclub vanaf 18:00 uur genieten van ons
bourgondische kerstmenu.

 

U kunt een tafel reserveren via (tel.) 0223-624000 of via
(mail) info@grandhotelbeatrix.nl. Geeft u ons van te voren uw
menukeuzes, uw gewenste aanvangstijdstip en uw
eventuele bijzonderheden (allergieën, kindermenu’s en
overige aanvragen) door.